Spelregels Club 2000 gokkast

Het basisspel op de club 2000 gokkast is Club2000. Maar hoe werken de spelregels precies? Wij leggen het op deze pagina uit hoe de club2000 gokkast precies werkt. Zo heb je bij andere gokkasten, denkend aan een Simply Wild en Random Runner altijd een basisspel en dat is bij de club2000 gokkast niet anders. Bij het basisspel van club2000 moet je de speciale club gold icoontjes bij elkaar verzamelen en eigen je een mysterie club2000 prijs.

Je klikt vervolgens op starten en wanneer je de juiste iconen in het midden van de winlijn weet te bemachtigen verdien je punten. Je kan je winkansen vergroten door de functie op de gokkast ‘HOLD’ te gebruiken. Dit is een manier op bepaalde icoontjes vast te zetten en hoef je de overige icoontjes alleen nog bij elkaar te sprokkelen. De volgende stap die dan in vervolg op een gokkast op je pad komt is het bovenspel, dat zou je denken. Maar bij de club2000 heb je geen bovenspel. Wat je allemaal doet in het basisspel wordt gewaarborgd. Je bewaart je credits die je heb gewonnen gewoon op de clubmeter, hier kan je eenvoudig naar toe gaan via het speelmenu. Kort samengevat, in het basisspel moet je de ‘mysterieuze’ prijzen zien te winnen.

Het mag dan wel geen bovenspel hebben, deze gokkast heeft wel degelijk een clubspel. Het clubspel kan je pas spelen wanneer je miniaal vier punten bij elkaar heb gespeeld in het basisspel. Je speelt gewoon op de rollen die je in een eerder stadium van het spel ook al hebt op gespeeld. Je kan gaan cashen als je 200 punten hebt verzameld. Dit is ook tevens het maximaal aantal punten wat je kan bereiken. Heb je deze puntenscore al bereikt dan komen de punten meteen op de creditmeter te staan.

Je inzet

Elke keer wanneer je opnieuw draait speel je in het basisspel voor maar 1 credit. Er zit geen verschil of je nu voor fun of voor het echt speelt. Wanneer je het clubspel speelt, speel je voor meer credit. Elke spin is 4 credit en gaat van je club meter af. Je kan het clubspel alleen maar spelen met de gewonnen credits.

Wat betekenen de symbolen van de Club 2000 gokkast

In het spel zie je verschillende soorten fruit. De bekende soorten fruit zijn de kers, citroen en mandarijntjes. Dit is niet het enige fruit, zo zie je aardbeien en druiven. Naast dit fruit heb je ook andere symbolen en de ook de ‘BAR’ symbolen. BAR-symbool had eerst een andere tekst erop staan ‘BFM’ dat stond voor Bell-Fruit-Machines. Bij de online versie staat er Bell-Fruit op de bar en op de Club 2000 Twint timer staat ‘SLP’ op de bar.

De Club 2000 gokkast heeft als doel haar klanten hoop spelplezier te geven en waarmee je leuke en veel combinaties kan creƫren door een druk op de knop. Een betaling kan soms nog wel eens lastig zijn maar bij de Club 2000 is dat geen enkel probleem, eenmaal betaald is het spel eenvoudig te spelen. In eerste instantie heb je alleen maar een basisspel maar doe je het goed dan kan je over gaan naar een clubspel. Eenmaal in het clubspel kan je veel punten verdienen. Ben je een speler die niet houdt van veel complexe systeem in een fruitautomaat dan is de Club 2000 een ideale automaat voor jou naast dat het niet complex is, is het wel een gevarieerde gokkast.

Club2000 twin player

Door de enorme populariteit van de Club2000 gokkast hebben ze ook nu ook een Twin Player variant gemaakt. Deze is gemaakt voor de online casino’s. De naam zegt het al ‘Twin’, het is namelijk mogelijk om op twee Club 2000 gokkasten tegelijk te spelen. De Twinn Player variant werkt niet precies helemaal hetzelfde als de standaard Club 2000 gokkast, want je kan alleen maar het Clubspel spelen. Dit zal voor de doorgewinterde gokkast spelen niet uitmaken omdat bij het clubspel juist de kunst is om de symbolen die dan kris-kras door elkaar heen staan in de meest waardevolle combinatie te krijgen.