Club 3000 Gokkast

De Club 3000 Gokkast is de grote broer van de Club 2000 Gokkast. De gokkast bestaat uit een basis- en vervolgspel. Je kan bij het basisspel een mystery prijs winnen door een kriskras combinatie te draaien van 3 club symbolen. Je kan bij 4 of meer punten het vervolgspel spelen, met de ‘choose game’- knop kan je tevens ook kiezen tussen het basis- en vervolgspel.

Bij het vervolgspel kun je spelen met een inzet van 5 credits hier zijn 4 spaarmeters. Bij elke draai wordt er 1 credit van de creditmeter afgehaald en die wordt telkens toegevoegd aan de spaarmeter met het minst aantal punten.  De punten die je wint worden in verhouding tot de punten die je hebt gebruikt toegevoegd aan dezelfde spaarmeter. De punten gaan automatisch naar de creditmeter als je 200 of meer punten hebt.club 3000 gokkasten online

Gratis spelen

Op deze gokkast kun je onbeperkt gratis spelen om te ontdekken hoe alles werkt. Je krijgt telkens 1 euro speeltegoed, dat is 10 credits. Dit is nep geld, waar je natuurlijk geen echte prijzen kunt winnen om te laten uitbetalen.

Spelen voor geld

Als je de gokkast een beetje kent, kun natuurlijk voor echt geld gaan spelen. 1 credit is 10 eurocent waard. Je kunt credits kopen via iDeal, telefonisch, met Pay&Play en met PaySafe Card.

Betalen met iDeal

Als je iDeal wilt gebruiken voor het opwaarderen van de credits op je online account, dan kun je 10, 25, 50 of 100 euro overmaken, deze worden direct na betaling toegevoegd aan je speeltegoed.

Telefonisch betalen

Telefonisch betalen kan op twee manieren. Let even op dat je wel je nummer herkenning aan hebt staan, als die uitstaat zijn de eventuele opwaarderingen niet te achterhalen.

Betaal per gesprek

Bel 0909 – 1999 (€1,30 per gesprek = 13 credits) en toets je toegangscode in, de gekochte credits worden direct toegevoegd aan je speeltegoed op je online account.

Betaal per minuut.

Bel 0909 – 1888 (€0,80 per minuut) en toets je toegangscode in, elke 30 seconden dat je contact houdt, wordt je online speel tegoed met 4 credits opgewaardeerd.

Betalen met Pay&Play

Kies het bedrag dat je wilt opwaarderen aan credits (10, 20 of 50 euro) en vul het telefoonnummer van je wallet in, de credits worden direct toegevoegd aan je online speeltegoed.

Betalen met PaySafe Card

Kies het bedrag dat je wilt opwaarderen aan credits (5, 10, 25, 50 of 100 euro) en druk op verzenden. Je wordt dan doorverbonden naar de PaySafe Card om je betaling goed af te maken. Daarna worden de credits toegevoegd aan je online speel tegoed.

Uitbetalen

Als je minimaal 10 euro (100 credits) gewonnen hebt, kun je het prijzengeld laten overmaken naar je bankrekening. Het bedrag wordt dan de volgende werkdag voor 12.00 uur ‘s middags overgemaakt.