Club Gold Gokkast

De meeste spelers zijn wel bekend met de Club 2000 gokkast, de Clubgold gokkast kan gezien worden als een variant daarop. De Clubgold gokkast blinkt uit in eenvoud en is in niets te vergelijken met een gokkast, die ingewikkelde lijnen en moeilijke spelelementen kent. De Clubgold gokkast bestaat uit een onderspel en een bovenspel en kent in beide gevallen maar 3 rollen. De kast werd ook wel de piekenkast genoemd.

Basisspel

In het basisspel kun je met een kriskras combinatie ( rol 1 en 2 of rol 1, 2 en 3) met de Club symbolen, een mysterie prijs winnen met een maximum van 200 credits.

In het basisspel kun je de gewonnen credits met de ‘Cancel/Collect’- knop aan je creditmeter toevoegen en je kunt de credits met de ‘To Clubmeter’- knop verplaatsen naar de Clubmeter. Je kunt in het spel ook gokken met kop of munt dit zijn de knoppen, Head en Tail. Bij het gokken, op kop of munt, wordt een prijs van 200 credits gelijk toegevoegd aan je creditmeter.clubgold gokkast

Je kunt de symbolen op de rollen vasthouden, met de Hold knop, zo heb je een verhoogde kans op bepaalde combinaties. De win combinatie van de symbolen uit het basisspel staan onder de rollen.

Clubspel

In het basisspel worden dezelfde rollen gebruikt als in het Clubspel. Je kunt het Clubspel spelen als je minimaal 4 punten hebt op je Clubmeter, dit is tevens ook de inzet. Je prijs verschijnt eerst op het display waarna de punten aan je clubmeter worden toegevoegd. Heb je op je clubmeter 200 of meet punten gaan deze automatisch naar de Creditmeter. Je kan ook zelf je punten overzetten naar de Creditmeter met de knop ‘Collect Clubmeter’. De Hold knoppen kunnen in het clubspel niet worden gebruikt.

Gratis spelen

Op deze gokkast kun je onbeperkt gratis spelen om te ontdekken hoe alles werkt. Je krijgt telkens 1 euro speeltegoed, dat is 10 credits. Dit is nep geld, waar je natuurlijk geen echte prijzen kunt winnen om te laten uitbetalen.

Spelen voor geld

Als je de gokkast een beetje kent, kun natuurlijk voor echt geld gaan spelen. 1 credit is 10 eurocent waard. Je kunt credits kopen via iDeal, telefonisch, met Pay&Play en met PaySafe Card.

Betalen met iDeal

Als je iDeal wilt gebruiken voor het opwaarderen van de credits op je online account, dan kun je 10, 25, 50 of 100 euro overmaken, deze worden direct na betaling toegevoegd aan je speeltegoed.

Telefonisch betalen

Telefonisch betalen kan op twee manieren. Let even op dat je wel je nummer herkenning aan hebt staan, als die uitstaat zijn de eventuele opwaarderingen niet te achterhalen.

Betaal per gesprek

Bel 0909 – 1999 (€1,30 per gesprek = 13 credits) en toets je toegangscode in, de gekochte credits worden direct toegevoegd aan je speeltegoed op je online account.

Betaal per minuut

Bel 0909 – 1888 (€0,80 per minuut) en toets je toegangscode in, elke 30 seconden dat je contact houdt, wordt je online speel tegoed met 4 credits opgewaardeerd.

Betalen met Pay&Play

Kies het bedrag dat je wilt opwaarderen aan credits (10, 20 of 50 euro) en vul het telefoonnummer van je wallet in, de credits worden direct toegevoegd aan je online speeltegoed.

Betalen met PaySafe Card

Kies het bedrag dat je wilt opwaarderen aan credits (5, 10, 25, 50 of 100 euro) en druk op verzenden. Je wordt dan doorverbonden naar de PaySafe Card om je betaling goed af te maken. Daarna worden de credits toegevoegd aan je online speel tegoed.

Uitbetalen

Als je minimaal 10 euro (100 credits) gewonnen hebt, kun je het prijzengeld laten overmaken naar je bankrekening. Het bedrag wordt dan de volgende werkdag voor 12.00 uur ‘s middags overgemaakt.