Spelregels Club Gold gokkast

Met de Club Gold gokkast kan je vele mooie prijzen winnen. Het spel kan je snel activeren door eenvoudig op de ‘Start’ knop te drukken en hiermee activeer je het basisspel van deze gave fruitautomaat. Je ontvangt op deze fruitautomaat credits als je op de centrale winstlijn de juiste symbolen combineert. Je hoeft niet perse de juiste combinatie te hebben op een horizontale lijn het is juist de kunst op de Club Gold gokkast symbolen met elkaar te combineren kris door elkaar heen. Wanneer dit lukt ontvang je de mysterieprijs van maximaal 200 credits.

Het toevoegen van credits

Je kan de credits die je wint in het basisspel eenvoudig toevoegen aan de Club-meter met de ‘To Clubmeter’ knop. Je kan de credits die je hebt gewonnen in het basisspel ook toevoegen aan de Credit-meter met de ‘Cancel/Collect’ knop. Je hebt nog een andere mogelijkheid en dat is om te gaan gokken met winst. Deze functie activeer je door op ‘Head’ en “tail’ knop de drukken. Wanneer je 200 credits bij elkaar hebt gewonnen gaan deze rechtstreeks naar de ‘Credit-meter’.

Hold knop

De hold knop is een belangrijke knop op de Club Gold gokkast. Je kan namelijk met deze knop de rollen vasthouden als ze in een goede positie staan. Door het vastzetten van de rollen kan je de kans op winnen vergroten bij een nieuwe draai. Hoeveel de uitbetaling is zie je onder de rollen van het basisspel staan.

De twee niveaus op de Club Gold gokkast

Hierboven hebben wij al beknopt uitgelegd dat de Club Gold gokkast de beschikking heeft over een basisspel en

Basisspel

Na het indrukken van de ‘Startknop’ begint het basisspel en maak je kans om op de middelste winlijn met de juiste combinatie van symbolen credits te winnen.

Met een kriskras combinatie van de “Club gold” symbolen (rol 1 en 2 of rol 1, 2 en 3) kun je een mystery-prijs met een maximum van 200 punten winnen. Gewonnen credits in het basisspel kun je met de knop ‘To Clubmeter’ naar de ‘clubmeter’ verhuizen of met de ‘Cancel/Collect-knop’ aan de creditmeter toevoegen. Je kunt echter ook gokken met de ‘Head-knop’ en de ‘Tail-knop’ (kop of munt), waarbij een prijs van 200 credits automatisch aan de creditmeter wordt toegevoegd.

Met de ‘Hold-knoppen’ kun je symbolen vasthouden zodat je een verhoogde kans hebt een bepaalde combinatie te krijgen. De win-combinaties van de diverse symbolen in het basisspel staan onder het rollenspel.

Clubspel

Het clubspel gebruikt dezelfde rollen als het basisspel. Bij minimaal 4 punten op de clubmeter kun je het clubspel spelen. De inzet in het clubspel is 4 credits. Sommige symbolen geven kriskras een prijs volgens de wintabel of een mystery-prijs, een aantal symbolen geeft alleen een prijs op de middelste winlijn. Een prijs wordt eerst in het display weergegeven en daarna naar de clubmeter gezet. Bij het clubspel kunnen maximaal 200 punten worden behaald. Heb je 200 punten of meer, dan gaan deze automatisch naar de creditmeter. Met de knop ‘Collect Clubmeter’ worden de punten naar de creditmeter overgezet. In het clubspel kunnen de ‘Hold-knoppen’ niet worden gebruikt.