Spelregels Kings Club gokkast

Wil je spelen op een leuke club gokkast? Wacht dan niet langer en ga spelen op de Kings club gokkast. Je hebt meerdere inzet mogelijkheden en wanneer je genoeg punten heb kan je aan de grote beproeving beginnen. De Kings club gokkast kan je neerzetten in hetzelfde rijtje als de andere gokkasten en heeft wel iets weg van het ontwerp van de Club 2000. Het is niet hetzelfde club gokkast er zit namelijk een verschil in het Clubspel. Je kan bij de Kings club gokkast bij het clubspel spelen met 4 of 20 credit terwijl je bij de Club 2000 en de Club 3000 maar met maximaal 4 credits kan spelen. Je kan de gewonnen credits opsparen in de winbank.

Hoe werkt de Kings Club gokkast

De Kings Club gokkast is een eenvoudige fruitautomaat maar wij snappen best dat wanneer je nog nooit achter een fruitautomaat hebt gezeten dat je even moet begrijpen wat je moet doen. Wij zullen dit zo goed mogelijk proberen uit te leggen. Bij de Kings Club gokkast begin je het spel in het basisspel en wanneer je genoeg credits bij elkaar hebt gespeeld kan je gaan spelen voor het bovenspel. In het bovenspel kan je twee inzetten plaatsen en dat zijn 4 of 20 punten. Het is verplicht om in het basisspel credits te sparen. Lukt dit niet dan kan je ook niet deelnemen aan het bovenspel.

Basisspel

In het basisspel kan maximaal 200 credits winnen en je kan lagere winsten verdubbelen de gok optie die op de clubgokkast zit. De gok optie werkt in de vorm van een ladder. Elke keer wanneer je goed gokt ga je een tree naar boven en wanneer je een verkeerde gok doet ga je een tree naar beneden.

Bovenspel

In het bovenspel kan je credits inzetten van 4 en 20 punten. Wanneer je inzet 20 punten is dan kan je maximaal 1000 punten winnen. Niet alleen de hoge punten is een voordeel van het bovenspel een ander voordeel is dat de winlijnen van het bovenspel kris kras door elkaar worden. Je kan op de meest aparte manieren een winnen combinatie krijgen wanneer je 4 of 20 credits inzet.